Sprekers

Tom van het Hek.jpg
Dagvoorzitter
Tom van 't Hek
Voormalig hockey bondscoach, -coach en radio presentator

Tom is radiopresentator en gastspreker, voormalig tophockeyer en oud-bondscoach van het Nederlands dameshockeyelftal.

Hij was voorbestemd huisarts te worden. Hij werd dat ook en hij heeft ook vier jaar als huisarts gewerkt. Zijn liefde en passie voor de hockeysport heeft hem uiteindelijk op een ander pad gebracht. In de hockeysport behaalde hij als speler de grootste successen die maar denkbaar zijn. Tom speelde 16 jaar in het Nederlands hockey elftal. Met zijn club het Utrechtse Kampong werd deze linkerspits Nederlands kampioen en nam met het Nederlands team deel aan de Olympische Spelen in Los Angeles. Hij was zes jaar de coach van het Nederlands dames hockeyelftal. Onder zijn leiding werd het team Europees kampioen, wisten ze de Champions Trophy te winnen en behaalden de dames twee keer een bronzen medaille op de Olympische Spelen (1996 en 2000).

Sinds 1995 werkt Tom als presentator voor de radio. Hij presenteerde onder andere Het Hek van de Dam, Radio Tour de France en de zondagmiddageditie van NOS Langs de Lijn. In 2013 stapte Van ’t Hek over naar BNR Nieuwsradio, waar hij het ochtendprogramma De Ochtendspits ging presenteren, elke ochtend van 06.00-09.30 uur.

Dummy man 400x400.jpg
Kees Verhoeven
Tweede Kamerlid D66
Tweede Kamer der Staten-Generaal

Langzaam maar zeker lijkt Nederland steeds somberder te worden. Mensen hebben het gevoel de grip op hun leven te verliezen en de toenemende tweedeling is een reëel gevaar voor onze open en diverse samenleving. D66 heeft de ambitie, het programma en de mensen om Nederland samen sterker te maken. Door iedereen kansen te bieden op een betere toekomst.

Kees heeft twee prioriteiten: technologie en Europese samenwerking. Nieuwe technologie verandert onze samenleving steeds sneller. Dat vraagt een actieve en verantwoordelijke overheid. Zodat we kansen benutten, uitdagingen aankunnen, en Nederland digitaal veilig houden. Zijn andere prioriteit is Europese samenwerking. Daar waar het Nederland vooruit helpt. Grensoverschrijdende uitdagingen zoals klimaat, migratie en veiligheid kunnen we als klein land niet alleen aanpakken. Daar hebben we sterke Europese samenwerking voor nodig. Met het regeerakkoord zijn we goede weg ingeslagen. Hij gaat zorgen dat het kabinet zich hier aan gaat houden.

Marbus_Rachel_0005.jpg
Rachel Marbus
Privacy Officer
KPN

Rachel is een burgerrechtenfundamentalist en verzot op het grondrecht op Privacy. Als iemand tegen haar roept “Privacy is dood”, ontsteekt ze doorgaans in een vlammend betoog startend met “Ik heb niets te verbergen, maar dat hoeven ze niet te weten”. Marbus is Privacy Officer van KPN, heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan naar privacy en identiteiten in de online wereld, is bestuurslid van het PvIB, spreekt vaak over privacy & security en heeft een vaste column in het blad Informatiebeveiliging.

Rion Rijker_actie_GDPR2018.jpg
Rion Rijker
Privacy Officer
PGB Pensioendiensten

Rion is een ervaren privacy jurist die meerdere jaren ervaring heeft in het adviseren van verschillende typen organisaties over privacyaspecten. Waarbij hij het belangrijk vindt om op alle vlakken de pragmatiek op te zoeken. Momenteel werkt hij als Data Privacy Officer bij PGB-pensioenen en helpt hij als ZZP’er organisaties met privacy vraagstukken. Zijn ervaringen als kickbokser helpen hem hierbij, want net als in de ring moet je altijd zoeken naar oplossingen, creatief zijn en lef durven tonen

anja 2010.jpg
Mr Drs Anja E. Dekhuijzen MCJ
IT, Outsourcing en Privacy Advocaat, Partner
Whitebridge Advocatuur

Anja is een toonaangevende Nederlandse IT en Privacy advocaat, met ruime ervaring in GDPR, DPA’s, Security en Profiling. Anja is geregeld geranked in Chambers en Legal 500. Whitebridge is verkozen tot IT Law Firm of the Year for the Netherlands 2017. Anja schrijft over privacy in CDO Magazine.

Meer sprekers worden geladen